Fysisk Mandegruppe København

Artikel om Fysisk mandegruppe – skrevet af Maja Bugge,instruktør af filmen “About Men”. Klik på billedet eller linket i bunden for at læse hele artiklen (i pdf)

Klik her for at læse artiklenSidste lørdag havde jeg fornøjelsen at opleve en fysiske mandegruppe i Dansekapellet i København. I forbindelse med min dokumentarfilm ”About Men”, omhandlende en amerikansk mandegruppe, har jeg fået kendskab til forskellige mandegrupper i Danmark. Jeg blev dog meget nysgerrig, da jeg hørte om denne fysiske af slagsen. Hvad går det ud på?
Jeg mødtes med et af medlemmerne af gruppen, som fortalte mig om meningen med gruppen. Mændene i gruppen er som regel allerede medlem af en ”almindelig” eller ikke- fysisk mandegruppe, og de føler et behov for at udfordre sig selv fysisk som supplement til de mere dialogbaserede mandegrupper. I en selvudviklings-kontekst vil de gerne mærke sig selv både psykisk og fysisk og udfordre egne grænser. I en tid, hvor mange sidder foran en computer hele dagen og udelukkende bruger hovedet, er det fedt at komme ud og mærke sin krop.

Læs hele artiklen (i pdf)

Scroll to Top