Hvordan gik det … fx i 2016?

Hvis du er blevet godt og grundigt træt af udsigten til mere af det samme. Hvor det værste alternativ i virkeligheden er at se genudsendelsen af sidste sæson. Som måske oven i købet var en genudsendelse af den forrige …

Så check listen herunder. Hvis du er mand og genkender flere af nedenstående punkter, så er det måske NU du skal gøre noget ved det. Inden du (eller inden du IGEN) mister kæresten, jobbet, energien, potensen, retningen, nosserne, gnisten, smilet og formålet med det hele … eller “bare” respekten for dig selv.

 • Jeg prøver at være perfekt – (dygtig nok, god nok, veltrænet nok, succesrig nok … men det lykkes ikke / aldrig)
 • Jeg har svært ved at sige fra (og ender med alt for mange opgaver, to-do’s og forpligtelser og en liste der hele tiden vokser)
 • Jeg har rigtigt svært ved at sige hvad – og bede om det – jeg i virkeligheden har brug for (så jeg får for lidt …)
 • Jeg kan ikke finde ud af at være vred (enten slet ikke, eller det kommer destruktivt ud, når jeg alligevel eksploderer)
 • Jeg ender med at skulle redde kæresten / familien / vennerne hver gang de er på spanden (for folk KAN virkelig ikke selv)
 • Jeg vil gerne have at andre har det godt (jeg kan faktisk ikke rigtigt tåle at andre har det svært)
 • Jeg giver (gode!) og velmente råd (men folk nægter at høre efter selvom de er på røven)
 • Jeg ender altid med at argumentere og diskutere med nogen (der er ikke er modtagelige for fornuft / logik / rationalitet)
 • Jeg fortæller små hvide løgne (og et par af de store sorte, og jeg undlader at fortælle det jeg virkeligt tænker, føler, oplever og ønsker)
 • Jeg har det meste af mit sexliv foran en telefon/tablet/pc (og bagefter føler jeg mig ofte tom og småklam)
 • Jeg sover for lidt / har svært ved at sove / sover for meget (og føler mig stadig udbrændt når jeg vågner)
 • Jeg har HELT styr på mit hygge-forbrug (Det er de andre, der synes jeg drikker / spiller / swiper Tinder / ryger / fyrer fede / sniffer / Facebook’er / træner for meget – JEG har styr på det! Seriøst, det har jeg …..)

Ovenstående er 12 forskellige veje på dødsruten. Den flinke fyrs veje ind i fx. depression, misbrug, midtvejskrise, dødt sexliv og/eller stress. Det er ikke for sjov at den lille pille er blå  – du får brug for en del af dem for at holde virkeligheden fra døren. Hvis du er rigtig dygtig, så kræver det kun ét eller to af ovenstående mønstre at ende med et minusliv. Jo flere du kan hakke af ved, desto hurtigere går det.

Valget ER dit: Mere af det samme som hidtil – mere af den blå pille – både direkte og i overført betydning. Eller noget andet – bedre, federe, vildere, med mere ægthed, nærhed og passion. Og fremfor alt med mere INTEGRITET, mere AUTENCITET og mere SEKSUALITET – Den røde pille med andre ord. Valget ER dit!

Hvis du er i tvivl om hvordan den røde pille smager, så duk op til infoaften; Der er to i december:  6/12 i København og 8/12 i Hillerød. Eller vent til august 2017 – når dørene åbner igen (og husk at købe en LynLotto og håb på at det hele nok går over af sig selv).

Du behøver faktisk ikke komme – du kan godt bare tilmelde dig Mandegruppen med det samme.

Hvis du er kvinde og har en kæreste som passer lidt for godt i ovenstående liste (eller du bare gerne vil have ham opgraderet) – så tag ham med til en af de to sidste infoaftner om Mandegruppen og -workshops. Altså tirsdag den 6/12 i København og 8/12 i Hillerød.

Scroll to Top