Mænd går på røven – og de gør det som regel alene

Klumme i Ekstrabladet: Du er ikke Lucky Luke, fortæller mandeterapeuten (det er så Tomas Friis), der opfordrer mænd til at søge fællesskaber

Du kender statistikkerne: Der er (meget) få mænd på toppen, OG langt de fleste, der rammer bunden, er mænd, uanset om det er kriminalitet, social deroute, selvmord, manglende uddannelse, ensomhed eller tidlig død.

Mange af os er så optaget af at være ‘stærke’, at vi mister evnen til bede om og få hjælp. Derfor bliver vi for alvor svage i en krisesituation. Det er starten på dødsruten, og derfor skal du have et netværk af nære mandlige venner.

Du er ikke mere mand, fordi du vælger at bakse med problemerne alene. Du er ikke mere mand, når du siger; ‘det skal jeg nok klare’ og at ‘der ikke er noget i vejen’. Det er noget, vi har lært og vænnet os til. En rigtig mand ‘kan jo klare det’.

Scroll to Top