fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Far og Søn – Styrk Båndet 2021

21. maj 2021 @ 20:00 - 24. maj 2021 @ 16:00

kr.4900

Far & Søn giver teenagere og unge mennesker en mulighed for at blive vejledt og støttet i overgangen fra barn til voksen på en kærlig, nærværende og respektfuld måde, sådan at de oplever sig set og påskønnet af deres nærmeste for de gaver og talenter de har, samt får støtte til at kunne påtage sig de ny-opnåede privilegier og ansvar – gennem;

ANERKENDELSE
Det at blive set og anerkendt for det menneske man er – på godt og ondt – er en af de største gaver vi kan give vores børn. Ikke blot for hvad de gør eller hvordan de klarer sig til fodbold eller i skolen, men at se dem for de mennesker de er og med de iboende kvaliteter de har. Læs mere ved tryk på overskrift

HVERT MENNESKE ER UNIKT OG ENESTÅENDE
Alle mænd – unge og ældre – har helt unikke styrker, gaver og talenter, som vi målrettet under lejren søger at finde frem, anerkende og arbejde med.

RITUALER
Ritualer og ceremonier styrker både oplevelser og den sociale sammehængskraft i en gruppe. Derfor arbejder vi bevidst med at iscenesætte ritualer og ceremonier, som tjener til at styrke den oplevede anerkendelse og overgangen fra dreng til ung mand. Læs mere ved tryk på overskrift.

ERFARING OG MYTER
Vi tror på værdien af overlevering af historier og myter på tværs af generationer. Klassiske myter og historier fra levede liv, der fortæller om savn og sorg, om glæde og sejr, som vores drenge og unge mænd kan genkende sig selv i, har en stærk effekt i et fællesskab rundt om bålet eller i en cirkel. Drengene ved ikke altid, at de ikke er alene med deres udfordringer. Læs mere ved tryk på overskrift.

Se mere og tilmeld jer på Far og Søn

 

Detaljer

Start:
21. maj 2021 @ 20:00
Slut:
24. maj 2021 @ 16:00
Pris:
kr.4900
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://www.farogsoen.dk/

Arrangør

Asbjørn Andreasen
Telefon:
50577060
E-mail:
asb@theclimbingbrand.com

Sted

Struer
Præstevej 9
Struer, 7600 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.farogsoen.dk/services/
Scroll til toppen