european-mens-retreat

European Mens Retreat™ ledet af Eli Buren

Samsø, Mellem-rummet, den 13 – 16 juni 2024. Alle tidligere år blev udsolgt – book din plads NU!

 

Mænd er alle født med den maskuline gave, den ret, og det ansvar, det er at leve mere i:

✓ Dybt nærvær, der fører an og beroliger.
✓ Seksuelt selvværd fra hjertet, der oprigtigt forbinder.
✓ Entusiasme over eget formål i livet, der er tydeligt i gøren og væren.
✓ Kropslig vildskab, der trænger gennem hjemmets fortravlede hverdag.

Vi lærer at opnå succes i den ydre verden. Mange af os når et højdepunkt, hvor der skal noget andet til. At genvinde det, der mangler, kræver at vi forpligter os til en ny dybere opdagelsesrejse. En opdagelse af sin egen kilde, hvor dybt nærvær, kraftig lidenskab og sandt livsformål udspringer fra.

Alle tidligere års European Mens Retreat™ på Samsø har været udsolgt, og det er eftertragtet af mænd fra hele verden. Slå til nu for at sikre dig en af  pladserne.

Tilmeld dig 2024-retreatet nedenfor nu eller kontakt os med eventuelle spørgsmål på m@mandekursus.dk

Retreatet foregår på letforståeligt engelsk. Tilmeldingsformularen nedenfor er også på engelsk.

Tidligere års European Mens Retreat™ har været en livsforandrende for mange (inklusiv for dem omkring dem) – og mange vender tilbage for at gå endnu dybere.

Nærvær, lidenskab og livsformål

Eli Buren leder os ind i hver vores opdagelsesrejse ind i vores maskuline kant under European Mens Retreat 2023™. Han skaber et kraftfuldt rum af fælles tillid og oprigtighed for gruppens mænd at træde ind i. Her leder han nænsomt og tydeligt dig ind i at udforske de skjulte dele af dit nærvær, din lidenskab og dit livsformål.

Se video fra et af de retreats for som Eli’s leder:

Eli Buren har været spirituel lærer siden 1998. Han leder workshops for mænd på rejsen ind i større mening, dybde og frihed. Eli har studeret med en bred række af læremestre inklusiv 8 år som David Deidas assistent, hvor han har lært fra sig og arrangeret workshops. Elis gave til verden er at lære konkrete øvelser fra sig til at opnå en dybere forståelse af ens sjæl, praktisere at leve mere oprigtigt forbundet mellem hoved, krop og sjæl, og at leve i ægte tilstedeværelse lige nu og her – på en jordnær måde. Det har han gjort gennem workshops og retreats siden 2005 med 1.000-vis af studerende fra hele verden. Det gør han unikke steder som Bali, Zion og Samsø, hvor han kombinerer naturens elementer med praksisser, der støtter dig til at udforske og udvikle din maskuline kant, hvor end den måtte være. Det sker under dyb gensidig respekt blandt ligesindede, som du deler tid og rum med.

Arrangør af European Mens Retreat 2024™, Tomas Friis: “Eli er en af mine lærere gennem de seneste mere end 15 år. Han manifesterer direte (og tilsyneladende uden bestræbelser) hvad det er at være maskulin – uden nogen form for macho-bullshit. Hvis du er mand, og du er klar til at dykke dybt ind i din egen udvikling som et maskulint væsen, så kom og vær med til fire dage med fordybelse, udvikling og øvelser i European Mens Retreat 2024™ på Mellem-rummet på Samsø.

tomas-friis-european-mes-retrat

International guiding på engelsk

European Mens Retreat 2024™ på Samsø er eftertragtet af mænd fra hele verden, og foregår på engelsk. Forskelligheden i blandt andet perspektiver, kulturer, og aldre gør at dybden af det vi har til fælles styrkes yderligere – det at vi er mænd. Du får med andre ord mulighed for at fordybe dig i manifesteringen af din maskuline essens gennem de guidede praktiske øvelser.

Samsø er Danmarks midtpunkt for at komme hjem i sig selv, stå ved sig selv og lade sig inspirere til at udvikle sig selv. Ligesom Zion og Bali er naturskønne Samsø et fantastisk sted at nulstille sig selv. Netop derfor foregår European Mens Retreat™ her, så det understøtter dig i mærke din autencitet, din integritet og din ild i hjertet.

Tilmelding til European Mens Retreat 2024™

Sikr dig din plads til 2024-retreatet inden der er udsolgt i år også! Tilmeld dig nedenfor.

Inklusiv facilitering, overnatninger og fuld forplejning er prisen kun:

 • For private: 7.500,- – 9.800,-  alt inklusiv (afhængigt af værelsesvalg)
 • For virksomheder: 8.500 – 10.800,- + 25% moms alt inklusiv (afhængigt af værelsesvalg)
 • For deltagere på tidligere års European Mens Retreat: -1.000,- rabat (kommenter venligst i kommentarfeltet hvilket år du deltog)

Din plads er sikret, når depositum eller fuld betaling er modtaget. Du modtager en faktura, når din tilmelding er gennemført. Du skal selv sørge for transport til og fra Mellem-rummet.

Tilmeld dig nedenfor og vælg den type overnatning du foretrækker. 

Bemærk: Begrænsede pladser. Værelser bookes ud fra først-til-mølle-princippet.

Du sikrer din plads til European Men’s Retreat 2024 her:

Vælg det værelse du foretrækker. Først-til-mølle-princippet gælder. For virksomhedskunder: Tilføj venligst CVR-nummer i kommentarfeltet nedenfor.
Indtast dit nummer til din mobiltelefon
Vi kan imødekomme de fleste behov – hvis vi ved det i tide
Indtast din kommentar eller besked
Indtast hvilket år du eventuelt tidligere deltog
Hjælp os venligst med at få budskabet ud - fortæl os, hvor du fandt denne begivenhed

Betaling:

 • Overfør fuld betaling eller depositum på 3.000,-  for at sikre din plads.
 • Resterende betaling udover depositum skal være overført senest 30 dage før workshoppens start.
 • Overfør fuld betaling eller depositum med teksten Eli-24 + dit navn til:
  • Mobile Pay til nr. 54441 eller
  • Bankoverførsel til
   Danske Bank (Tomas Friis)
   Reg.nr..: 3409
   Kontonr.: 10290120
   Eventuelt IBAN: DK4430000010290120
   Eventuelt SWIFT: DABADKKK  eller
  • Skriv til m@mandekursus.dk for at få en faktura, der kan betales via PayPal eller kreditkort er muligt mod et gebyr på 2%.

Aflysningspolitik:

 • Hvis du, uanset årsag, aflyser din deltagelse efter registrering, så modregnes du et administrationsgebyr på 1.000,- før pengene refunderes.
 • Hvis du, uanset årsag, aflyser din deltagelse efter 15/3-2024, så går det fulde depositum tabt, eller du kan vælge at overføre din plads til en anden mand mod et administrationsgebyr på 1.000,-. Hvis du, uanset årsag, aflyser din deltagelse 30 dage før workshoppens start eller senere, så går det fulde betaling tabt,  du kan vælge at overføre din plads til en anden mand mod et administrationsgebyr på 1.000,-.
 • I det usandsynlige tilfælde at retreatet aflyses af arrangøren får du selvfølgelig refunderet din fulde indbetaling.

English version

For english version click here.

Scroll to Top