Det siger de selv om Mandegrupper

Her er lidt af feedbacken fra de seneste mandegruppeforløb. 

 

Du kan læse mere om, hvad mandegrupper er for en størrelse her: Mandegrupper. Der er også inspiration i en stribe artikler fra bladet Psykologi.

Kære Tomas,

Jeg er meget taknemlig for alt hvad jeg har lært i Mandegruppen.

Hele konceptet holder 100% – Det virker!

En sådan gruppe af mænd, som ser og hører mig, er helt unik.

Der er intet der slår følelsen af at være tilstede i mig selv og i live blandt mænd.  

Jeg håber at mange vil finde denne vej og at flere vil opleve denne fantastiske rejse.

A. Deltager 1. gang

 

Kære Tomas
Håber du har det godt og glædes over forårets komme.
Efter at have anbefalet mandegruppe forløbet til en mand med behov, satte det gang i reflektioner over hvad mandegruppe forløbet, og andre workshops og sessions, hos dig har betydet for mig i løbet af de sidste tre år.

Jeg løb rundt i hamsterhjulet, og havde det mildest talt ikke særlig godt. Jeg sagde ja og nikkede til hvad som helst, og jeg var kommet så langt væk fra mig selv, at jeg ikke længere vidste hvad mine egne ønsker, holdninger og meninger var. Drømme havde jeg ingen af og fremtiden var ikke noget jeg havde høje tanker om., faktisk ville jeg helst ikke tænke på den. Jeg var meget vellidt blandt chefer og kollegaer, jeg sagde aldrig nej og var ikke uenig, da de andres mening nok var det rigtige og det der talte, hvem var jeg til at komme med mine meninger og holdninger. Jeg var tilsyneladende glad og tilfreds når jeg var på arbejde. Når jeg kom hjem til familien eller var med mig selv, kom vreden og fortvivlelsen og frustrationerne til udtryk. Jeg var sur og skældte ud og havde ingen overskud og viste ingen form for initiativ. Det lærte jeg senere var prisen jeg og mine nærmeste skulle betale for den flinke fyr, der ikke respekterede sine grænser.

Min kære hustru, var også frustreret og træt af dette, men hun elsker mig og ville hjælpe mig videre. hun sendte mig en mail med info omkring mandegrupperne, da jeg læste hvad det gik ud på blev jeg lettet, det var lige hvad jeg havde brug for, jeg kunne se mig selv i de ting der blev nævnt. Jeg var ikke den eneste! Jeg var meget nervøs over at skulle starte, men hvor er jeg glad for jeg gjorde det. Det er ikke tre trin til et perfekt liv i harmoni og balance og en ny stationcar i indkørslen. At sidde med andre mænd i et rum hvor der er fortrolighed, åbenhed og ærlighed, hvor jeg kunne dele det dybeste uden frygt for at bliver dømt, hånet eller gjort til grin. Det har været en kæmpe gave. Arbejdet og hvad jeg lærte i mandegruppen, under din og Jespers Facilitering og guidance bruger jeg stadig. det satte gang i en process der stadig ruller. Jeg fandt ud af at det virkelige arbejde for mig startede bagefter. Det har åbnet for andre døre i andre mandefælleskaber også.
Vi er seks mænd fra Mandegruppe 26 der stadig mødes hver 14. dag, Jeg har lært nogle af de bedste mænd at kende og vi har hver vores kvaliteter vi støtter, udfordre og skubber til hinanden, vi hjælper hinanden på vej, for vi kan ikke klare det hele selv og vi har ikke alle svarerne selv.
Jeg har ikke været tilfreds i mit job de sidste 3 år, jeg har været træt udbrændt og stresset. Jeg indså at jeg faktisk godt kan klare mig uden mit nu tidligere job, så jeg tog ansvar for mig selv og sagde op. Jeg har haft drømmen om at være selvstændig i lang tid, drømmen er nu ikke længere en drøm. Jeg havde nok ikke gjort det, hvis jeg ikke havde været med i mandegruppen og vi ikke var fortsat i MG 26, efter forløbet var stoppet hos jer. Det er fredag formiddag 1. marts, jeg sidder hjemme vejret er fantastisk jeg er glad og er spændt på hvad livet bringer. Jeg var på et iværksætter seminar tidligere på ugen, hvor jeg var med i diskussioner og bød ind med mine erfaringer og meninger. Min kæreste, selv om vi er gift er hun ikke en kone, mærker også en forandring til det bedre. Forholdet mellem hende og vores ældste søn er rigtig godt.

Jeg tager ansvar, jeg nyder at være Mand, Voksen, Far, og Elsker. Min fortid og barndom kan jeg ikke lave om. Den må ikke få lov at tynge mig, men den er der og sådan er det. Min egen far var for mig hvad han kunne, selv om det ikke var meget. Jeg vil være far for mine børn med alt hvad jeg har og kan. Jeg vil elske dem og møde dem med åbent hjerte.

Kære Tomas alt ovenstående kan siges kort. Tak mand for at udstikke kursen.

Vi ses derude.
Anders, Deltager i 2016

 

Jeg ved ikke endnu, hvad jeg “har fået ud af” Martins Mandegruppe på den lange bane. På den korte bane har jeg fået en tilfreds mand som tager fat om roden på nogle problemer inde i ham selv. Jeg har fået min kriger og elsker på samme tid. Jeg har fået en ny respekt for ham. Jeg mærker en ro og øget selvrespekt hos Martin med direkte positiv effekt på min opfattelse af ham. Han virker mere modig nu og er hurtigere til at afværge kritiske situationer. Gevinsten ved, at han har fået lov til at spejle sig i helt almindelige ligesindede mænd i stedet for professionelle eller relationer med historik og fastgroede opfattelser af ham tror jeg har været den afgørende faktor. Derudover virker det som om at Martin kommer af med aggressioner løbende i stedet for at det ligger latent.

Jeg får også lyst til at beskrive hvordan det er at stå på sidelinien under kursets varighed. For når ens partner bruger sin mentale energi et andet sted kræver det at ens partner giver plads til det. Martin har samlet koncentration på til de ugentlige mødedage og særligt de daglige telefonsamtaler. Jeg har konkret kunne mærke at han er blevet forløst efter onsdagene og efter samtalerne. Det vidner om en krævende proces og det skal man som par været bevidst om. Derudover skal man også være opmærksom på de konsekvenser sandheder kan fremkomme. Partneren skal have gensidig plads til at absorbere disse.

Martins kæreste

 

Gode Mand Tomas 
Jeg fik på ingen måde udtrykt min taknemlighed for dit kæmpe bidrag til min rejse og udvikling i 2018 ved vores afslutningsweekend på Mandegruppe 34 i december.

Derfor: 
Kære Tomas, 
tusind tusind tak for rigtig mange gode timer, snakke, rådgivning, udfordringer, holde rum, flytte grænse, sætte grænser, holde spejl, vise veje, vise horisonter, give perspektiv, gøre ydmyg, gøre stolt, gøre stærk, åbne op, fremfor for alt gøre en far og en mand ud af mig. Tusind tak.

Det stopper aldrig siger du, og min rejse forsætter i Mandegruppe 34, hvor vi har lagt fantastisk fra land, og hvor jeg har kaptajnstokken på næste møde. Det gør mig glad og stolt for aften at være i spidsen for en flok gode mænd, der alle har været igennem dine kyndige hænder.

Jeg har en personlig målsætning om, at jeg minimum en gang om året kan score en flaske Rom fra dig for at guide en ven den vej. (Jeg tror den første flaske næsten er i hus)

Vi ses derude.

De bedste hilsner
Kenson
Mandegruppe 34

P.S: (For mit ego)
Du spurgte en aften i mandegruppen, “hvor er du på vej til at dø?” Jeg svarede, at jeg var ved at dø på mit job. Jeg har efterfølgende fået nyt job i et rådgivningsfirma, hvor jeg skal være Markedsdirektør. Udover at skaffe opgaver til firmaet skal jeg også være Mentor for nogen af de yngre ledere. Det var et job der under de mange ansættelsessamtaler stille og roligt voksede, og endte med at jeg også bliver en del af direktionen. Min rejse og udvikling sammen med dig er helt sikkert den væsentligste årsag til det. Da den meget unge HR-konsulent lænede sig ind over bordet og spurgte: “Hvem er du?” Så var det med klarhed i blikket, fast stemme og, en tanke tilbage til et åbent telt på græsmark en sen lørdag aften i september, at jeg fortalte; “Jeg er Kenson, søn af Jørn og Eva, far til to unge mænd, jeg lever i sandhed og ansvar.”
Ho

 

Tak for turen! Jeg kan uden at overdrive sige, at det nok er de bedste penge, jeg nogen sinde har brugt på mig selv.

Det har været en helt fantastisk rejse. Ikke fra ét punkt til et andet, men en rejse med mange besøg på seværdige steder, som ikke hører op… fordi JEG ikke hører op. Jeg er her stadig i mit liv, og derfor fortsætter rejsen, til de berømte træsko en dag bliver stillet til hvile. Indtil da vil jeg tænke tilbage på denne periode som en lifechanging periode i mit liv, men også som dét, der satte en masse andet i gang. Jeg ved, at jeg kommer til at se på mig selv og arbejde med mig selv på en helt anden måde fremover. Og jeg vil gøre mit til, at noget af det kommer til at ske i samvær og samarbejde med andre mænd, der har siddet i Cirklen.
Én af de mange helt særlige oplevelser, jeg har haft i Mandegruppens fire måneder, var i fredags, hvor jeg stod dér i solen og rettede mit blik ind på en anden mands venstre øje. En mand, jeg havde set en smule i et døgn for fire måneder siden og ellers aldrig. Men en mand, der  –  som jeg  –  havde siddet i Cirklen og dermed kendte til en nærværende praksis.
I løbet af halvandet sekund var det der. Det der helt særlige i nærværet og øjenkontakten med en anden mand, der har siddet i Cirklen. Ingen sociale konventioner, ingen filtre – bare nærvær. Jeg følte mig hjemme.

Erik, Deltager første gang

 

Kære Thomas, Jesper, Torben og Torben

Jeg skubbede min mand ud af huset, fordi han skulle finde ud af, hvad han egentlig ville med mig, med os, med sit liv. Fordi jeg var træt af at være den, der tog mest ansvar for vores forhold.
Han fandt jeres mandekursus.
Pludselig er han den, der kommer hjem med ny energi og input fra en maskulin verden af nærvær, der tydeligvis rykker. Jeg er dybt misundelig!
Men også taknemmelig over at mærke hans styrke igen.
Han ser mig direkte i øjnene, snakker ærligt om lyst og ulyst og overrasker mig ved at tage initiativ til at fejre sejrene, os og nyde livet.

Hjertelige hilsner
E. – kæreste gennem 30 år til førstegangsdeltager

 

Jeg deltog i et af Tomas Friis’s mandegruppeforløb sidste år (2015).
Forløbet satte et kæmpe forstørrelsesglas op foran mit personlige spejl, så jeg kunne stille skarpt på de ting, der stak ud – og få de gode ting, der var stukket væk – mere frem.
Jeg fik rigtig mange ting med mig. Kammeratskabet med de andre mænd er en gave, som bliver ved med at give.
Tak.

Jacob, deltager første gang

 

Hej Jesper og Tomas

Jeg må lige give jer en mail, efter det seneste døgn er sunket lidt mere ind. Jeg føler mig SÅ PISSE STÆRK! Jeg har tidligere momentant haft det sådan – men ikke på samme måde. Og det har været yderst skrøbeligt ifht små inputs og nederlag.

Én ting er at lære at arbejde konstruktivt med vreden – og få det ud, vide at det skal have sin plads og sin ret.

Men I spurgte sidste mandag til hvilke metoder, der vil blive brugt fremover – og jeg må fremhæve, at konflikttrekanten nok kommer til at betyde allermest for mig. Det er jo egentlig ikke synderlig kompliceret, men jeg kan garantere, at jeg allerede aktivt bruger det som værktøj. På flere planer, men aller vigtigst, når jeg er på vej til at krænke mig selv, gøre mig selv til offer for alt muligt crap, som jeg ikke har brug for, og som trækker mig ned. For jeg ved nu, hvad hjælperen skal gøre i de situationer. Bare bevidstheden om det, bolstrer mig mod mine negative og selvneglicherende tanker – gør mig i stand til at løfte mig op over, ud over det.

Glæder mig over det liv, jeg har taget hul på – som jeg har gjort, og fremover bliver ved med. Jeg har fået en klarhed, som jeg ikke havde forventet i august. Jeg glædes over bare fucking at være – ufiltreret! Og det skal I have dybfølt tak for at hjælpe mig til at komme til. Jeg håber vi ses igen – i hvert fald er jeg godt i gang med at planlægge at gå dybt til efteråret – og så må jeg se, hvad det næste år bringer – fra lort, sygdom og selvlede i 2016 til optimisme og lagkage i 2017.

Ho!

Jeppe, deltager første gang

 

Jeg var meget forbavset over min kærestes adfærd på det sidste. Han lytter mere til mig og jeg kunne ikke forstå HVORFOR. Så fortalte han mig at han går til mandekursus. “Nå!” tænkte jeg, det er forklaringen på, hvorfor jeg synes at han virker anderledes!

Det er utroligt at en mand kan ændre sin holdning til sit jeg og sin kvindes behov på så kort tid. Det er fantastisk.

Først og fremmest er jeg glad på hans vegne, fordi han på en måde er faldet til ro, og han havde brug for det i lang, lang tid. Alle de ting jeg har sagt til ham – det kom fra en kvinde – og det nægtede han at tage imod. Så snart han fik det at vide fra en mand, så lyttede han. Det er forståeligt for mig!

Det var på tide at han kom på det kursus. Han var nødt til at høre “mange gode råd” fra andre mænd og ikke en kvinde, især ikke mig som er hans kæreste.

Vi var sammen i 5 år som kærester, og det har været forbi i 6 måneder, hvor vi har været gået fra hinanden. Men efter dette kursus har vi fundet sammen igen. Vi arbejder stadig på vores forhold, men lige nu gør vi det med glæde – det føles ikke som en pligt eller et pres, hverken for ham eller mig.

Før i tiden var han meget hidsig, krævede respekt fra mig som kvinde, men det føltes angreb på eller trussel overfor mig – så jeg var skuffet over hans adfærd og gad ikke være sammen med ham.
Lige nu arbejder han mere og mere med følelser og han kan give mig glæde hver eneste dag. Det har forkortet afstanden mellem os og det føles kærligt og trygt.

Nogen gange vil han fortælle mig om hvad de har snakket om på mandekurset. Jeg betragter dette som åbenhed og tillid overfor mig. Han virker mere og mere som EN STOR MAND for mig. Jeg fremhæver meget hans stærke sider og hans svage sider irriterer mig mindre og mindre. Det kan jeg godt lide! Dette gavner os begge to.

Før i tiden var han vred på alle kvinder og det kunne jeg mærke. En dag har han sagt undskyld til mig for det. Så kurset har ændret hans livstolkning og hans forhold til kvinder såsom mor, døtre, veninder, alle hans 3 ekskoner og ikke mindst MIG.

Han giver mere plads til mine følelser og behov, jeg har mærket det med det samme.

Angående sex – jeg har fundet en anden mand i min seng. Han er følsom, uforudsigelig (det kan jeg godt lide) og mere MODEN og åben.

Jeg takker jer som har hjulpet min kæreste og mig. Fortsæt med mandekurser, der er mange mænd som har brug for jer 🙂

XX, Kæreste til mand, der deltager første gang

 

Jesper og Tomas koncept “Mandegruppe” er personlig udvikling i øjenhøjde. Det sparker virkelig røv. Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dette kursus. Vi fik lejlighed til at tumle med nogle af lives store spørgsmål på en måde, der gør at det bundfælder sig. Og som en bonus har vi fået etableret et fællesskab af mænd, som jeg også fremover kan bruge til at sparre med.

Carsten, deltager for første gang

 

Jeg aner ikke hvad der sker i grupperne. Jeg må ikke være med, har spurgt. Men jeg har set fyre blive til konger i deres eget liv af at joine.

Sara Brorson Skaarup, sexolog og forfatter, har ikke deltaget

Jeg har deltaget i mandegruppe faciliteret af Tomas Friis og Jesper Kjær. Jeg var i starten meget spændt på hvad en mandegruppe var og hvad jeg kunne bruge en sådan til, men jeg har løbende kunnet mærke den udvikling gruppen har givet mig, både i forhold til de mål som jeg har sat mig, men også direkte fra min kone, børn og venner. Oplevelsen med at deltage i en mandegruppe har været fænomenal og kan kun anbefales til alle mænd uanset hvor de er i livet. Vi kan altid blive bedre til at forstå os selv og vores omgivelser. Tomas og Jesper har gjort et kæmpe arbejde for gruppen og de er begge utrolig dygtige til at tage fat der hvor det virkelig niver, samt til at skære alt overflødigt fra. Hvis man som mand føler at man ikke helt lever op til sit eget ideal er en mandegruppe et godt sted at starte. Hvis du ikke kan finde tid til at udvikle dig selv som mand, fordelt over 11 gange 3,5 time i et halvt år, har du virkelig brug for at deltage.

Ho!

Rasmus, deltager for første gang

 

Det har været en stor glæde for mig at se en glad mand komme hjem med nye indsigter og erkendelser, som jeg har kunnet lade mig inspirere af og som har givet anledning til gode samtaler, hvor vi har lært hinanden at kende på et dybere plan. Det foreløbige resultat er at vi hurtigere kan finde kernen i de konflikter, der opstår og at vi taler mere åbent og ærligt om hvordan vi har det og hvad vi har lyst til og brug for.

Kvinde, gift med førstegangsdeltager

 

Mit liv var blevet lidt rigeligt ”Mission Completed”, alt var som det skulle, men jeg manglede retning og livsglæde. Mandegruppen har givet mig en ide om en retning og to gode Buddies, der hjælper mig med at holde fast.

Fundamentet for kurset er David Deida’s fantastiske bog: ”Den Maskuline Mand”.
Hvis du ønsker at udvikle dit liv, så kan jeg på det varmeste anbefales at deltage i en mandegrupper.

Jesper, 53 år deltager for første gang. 

 

Mandegruppen er for mig at et sted at starte – fastholde – accelerere min personlige udvikling. Det er et optankningssted for maskulin energi hvor jeg hver dag 14. dag kan fokusere på nærvær, tilstedeværelse og mænd der tør blotte deres svagheder i tillid til gruppen. Her kan jeg fortælle MIN historie uden det filter der træder i kraft hvis historien skal deles med konen, kollegaer eller bekendte. Med tiden udvikles cirklens integritet og en fortrolighed opstår med mænd, man ikke på forhånd ville tro man havde noget som helst til fælles med.

Mandegrupper , prøv det før din kones elsker (hvis du vil beholde hende, ellers gør det alligevel og giv dig selv muligheden for møde verden på en ny måde)

Tak for MG 12

HO

Jan, deltager for anden gang

Er du klar? Tilmeld dig med det samme, send en mail til m@mandekursus.dk og indbetal depositum via MobilePay til nr. 54441 (Husk at skrive MG i beskedfeltet) eller til Danske Bank, Reg.nr. 4820, Konto 10290120

Hvis du synes det går galt i dit eller dine forhold til kvinder – at dit forhold til kvinder slutter uden at det er dit ønske.

Hvis du synes din kvinde er træls og du ville ønske du kunne forstå hende.

Hvis du har lyst til at forbedre din sexuelle præstation.

Hvis du er i tvivl om hvad det vil sige at være en mand i forhold til din kvinde eller dine døtre.

Hvis du gerne vil være et godt forbillede for dine sønner.

Hvis du vil lære at rumme din kvinde uden at være hendes veninde.

… Så vil et kursus i en mandegruppe være noget for dig!

Steen, deltager for første gang

 

Sjælden udbudt udviklingsplatform for mænd, der giver en forandret mand, aldrig har jeg fået så meget opmærksomhed.

Charlotte, gift gennem 25 år med deltager i Mandegruppen.

 

Jeg startede i mandegruppen, fordi jeg havde et ønske. Jeg savnede noget i mit liv. Jeg vidste bare ikke, hvad det var. Jeg fandt efter kort tid ud af, at jeg savnede frihed, fred og at være mig selv. Jeg havde fået hensyns-betændelse  Det var blevet min taktik at behage andre. Især min kvinde. Jeg var en vatpik. Det var befriende at blive bevidst om det. Jeg ændrede adfærd. Langsomt udviklede jeg mig. I første omgang blev min kvinde bange for, at jeg ville forlade hende. Men efterhånden lærte hun, at hun kunne stole på mig. At jeg nu havde en mening, en vilje og et formål med det jeg foretog mig. At jeg fortalte hende hele sandheden. Jeg fortalte hende også det jeg ikke behøvede at sige. Det gav nogle konflikter. Men det gav også mig FRED. Jeg kunne pludselig være mig selv. Det er bare SÅ meget federe at være sig selv – især når man bliver udfordret af sin kvinde.

Jeg er ikke færdig. Mit liv er ikke perfekt endnu. Jeg udvikler mig stadig og jeg får skabt et bedre og bedre liv for mig selv.

Jeg er blevet langt mere bevidst. Bevidst om alle de overspringshandlinger jeg laver for at undgå at leve. For at undgå svære eller udfordrende situationer. Jeg tager stadig mig selv i at trække mig tilbage. Men nu er jeg (for det meste) bevidst og kan blive i situationen, også når det ikke er sjovt. Og det er bare så meget federe at gøre det rigtige, også selvom det måske ikke er sjovt.

Jeg er på mange måder blevet en anden mand. Jeg ved også, hvor jeg nu skal sætte ind. Blandt andet på grund af den ærlige feedback jeg har fået fra mænd. Feedback der på samme tid gør ondt og godt. Godt fordi det gør ondt og fordi det gør mig opmærksom på, hvor jeg bør have fokus.

Min deltagelse i mandegruppen har givet mig en helt anden livsglæde. Ikke fordi mit liv er blevet lettere eller udfordringerne mindre. Tvært i mod. Men fordi det er FEDT at kæmpe, det er fedt at gøre det rigtige.

Jeg er ikke færdig. Jeg vil gerne være mere selvsikker og have mere power bag mine handlinger og ord. Mere fanden-i-voldsk-hed. Jeg vil gøre mere. Handle mere. Og være mere spontan.

Jeg er taknemmelig for det Tomas og Jesper har lært mig om mig selv. Men jeg er især taknemmelig for den feedback de andre mænd i gruppen har givet mig. Deres kærlige, hudløse og ærlige feedback som ofte ramte plet. Lige i et ømt punkt. Fokus på ”de ømme punkter” kan jeg bruge til at forbedre mig. Tak fordi I har hjulpet mig til det punkt, hvor jeg nu befinder mig.

Hvor er det bare fedt at få et fedt liv igen.

Med Power og fandenivoldskhed

Rasmus H, deltager for første gang

 

At deltage i mandegruppe 13 har været en grænseoverskridende oplevelse for mig. Det har til tider været rigtig ubehageligt. Men det har også været meget givende, og det har givet mig en indsigt i mig selv og i maskuliniteten, som jeg ikke kendte til.

Vi mænd er gode til at træne vores kroppe og til at diskutere ”maskuline” aktiviteter og roller (såsom sport, træning, sex, forretningsførelse, mande- og fædreroller osv.) på et overfladisk niveau.

Desværre er vi ikke gode til at træne vores sind. Og vi er heller ikke gode til at diskutere maskuline aktiviteter og roller på et dybere niveau.

Det er ærgerligt, for det betyder at mange af os aldrig rigtig når at tænke over hvilken mand, kæreste, ven, far eller søn, vi egentlig ønsker at være – overfor os selv og overfor vores nærmeste. Og hvis du aldrig tager sig tid til at mærke efter hvilken mand, du ønsker at være, så sker der desværre ofte det, at du ender med at tilpasse dig en manderolle, der er defineret af andre! Og hvis du først lever et liv, der er defineret af andre, er det sgu svært at blive den bedste udgave af dig selv.

Jeg startede i mandegruppen fordi jeg kunne mærke at det ikke fungerede for mig at leve et liv, der var defineret af andre. Samtidig havde jeg svært ved at finde modet til selv at definere hvilken mand, jeg ønskede at være. Nok mest fordi jeg aldrig havde lært det af nogen – og da slet ikke af min far.

At deltage i et mandegruppeforløb giver dig ikke nogen nemme løsninger på de problemer eller dilemmaer, du står med i dit liv. Men det giver dig redskaberne til at tage styringen over dit liv. Du finder ud af, at ikke bare har du ret til – du har også en forbandet pligt til – at tage ansvar for dine inderste ønsker og behov og til at finde en måde at udleve disse på.

Derudover finder du ud af, at du slet ikke er så ”mærkelig”, som du måske går og tror. Du finder ud af, at alle de pinlige, politisk ukorrekte og småbeskidte tanker, handlinger og løgne, som du går rundt med i din mentale bagage også findes hos andre mænd. Og at det er ok!

Fuldt udbytte af mandegruppen kræver kun én ting af dig: hudløs ærlighed. Det er hårdt, især fordi vi mænd ikke er trænet i at åbne vores sind – også så meget at det gør ondt engang imellem. Men ofte skal det gøre ondt, før det gør godt. Og har du modet til at være ærlig overfor en række andre mænd, der er ligeså ærlige og åbne, så kan gruppen give dig en feedback og en styrke til for alvor at ændre dit liv.

Torsten, deltager første gang

 

Da jeg startede i gruppen var jeg godt og grundigt ude i tovene hvad ang. job og kærlighed.
Det har været rigtig dejlig, at være i et trygt forum med andre mænd, og dele og arbejde med gode såvel som svære ting i livet. Langsomt har jeg fået bygget min energi op igen, og ser lysere på tingene nu. Men ved også, at jeg skal være vågen og arbejde med mig selv, for at holde ret kurs i mit liv

NN, Deltager første gang

Er du klar? Tilmeld dig med det samme, send en mail til m@mandekursus.dk og indbetal depositum via MobilePay til nr. 54441 (Husk at skrive MG i beskedfeltet) eller til Danske Bank, Reg.nr. 4820, Konto 10290120

Scroll to Top