Mandegrupper – 1. halvår 2024

Mandegrupperne kører over 3 måneder - to gange om året. Næste hold starter i weekenden 1-3/3-2024

De sidste sæsoner er alle blevet overtegnet - Skriv eller ring NU hvis du skal med ... eller book en samtale om, hvordan forløbet passer til dig.

Der handler om
Autenticitet | Integritet | Ild i hjertet

Mandegrupper

Mandegrupper... er et tilbud til dig der tænker over livet og maskuliniteten – og måske har problemer med at finde ud af det i forbindelse med karriere, faderskab, familie, parforhold, skilsmisse eller sexliv og seksualitet. Mandegrupper består af op til 18 deltagere, der mødes fast en aften 3 måneder i træk for at dele og lære, for at være sammen i et 100% maskulint rum – og for at ”opdrage” hinanden og selv vokse i rollen som mand. Mandegrupper er din mulighed for et ÆGTE maskulint netværk, hvor der uden begrænsning er plads til at tænke og tale om de dybe ting, plads til at lufte sin tvivl og ikke mindst plads til at forpligte sig til at vokse.

Mandegrupperne kører en fast aften hver uge kl. 18.30 ca. 22.30 - 13  gange over ca. 3 måneder. Vi starter - og slutter - med en fælles weekend workshop - i alt 15 gange enten fra februar  til juni eller august til december.

Se mere her:

youtube-video-thumbnail

Er du i tvivl? Skriv til m@mandekursus.dk eller ring NU på 4031 4014 og lad os tale om, hvordan forløbet passer til dig.

Scroll to Top