Indercirklen

- et fællesskab for mænd, der VIL!

Tænk på Indercirklen som

  • Et fitness-center for din psyke og din maskulinitet. Det er en Dojo for din mandlige sjæl.
  • Et fællesskab der handler om maskulin vækst. Broderskab - på den gode måde. Mænd, der har din ryg når du har brug for det - og som du kan være noget for - fordi de regner med dig.
  • En Online Mandegruppe. Ligesom en almindelig Mandegruppe - bare på nettet.

Indercirklen er for dig uanset om du synes "det går OK - men der må være mere til livet end OK" - eller du føler at du står i lort til halsen med akutte problemer med fx. job, stress, parforhold, familie eller andet.

Mænd der vil ændre på noget i deres eget liv så de bliver bedre fædre, bedre kærester, bedre sønner, bedre kammerater. Mænd der gerne vil tage sig selv og deres udviklingsproces mere alvorligt. Mænd som ved at det kræver fællesskab at vokse. Fordi forandring er svært og fordi vanen og "mere af det samme" - den nemme løsning - bare ikke er godt nok.

Indercirklen er Mandekursus.dk

- bare Online 

Det handler det om

Mænd bøvler i høj grad med den sammen håndfuld ting. Selvfølgelig med variation og ikke alle bøvler med det hele eller bøvler med det hele tiden. Hvis du er udfordret på bare én af nedenstående, så er Indercirklen noget for dig. Med mindre selvfølgelig, du hellere vil fixe det selv....

Mænd bøvler især med ovenstående og vi bøvler som regel med det ... alene. Så vi opdager ikke at de andre også kæmper med det. Problemet er, at det er svært - ofte nærmest umuligt - at få skovlen under det alene. Det er i hvert fald markant sværere end at gøre det sammen med andre, der har samme eller lignende udfordringer.

Bare tænk på hvor nemt det er at få løbeskoene på i regnvejr. For de fleste af os hjælper det gevaldigt hvis vi ved at makkeren ringer på døren lige om lidt. Næsten uanset hvad du kæmper med og næsten uanset hvordan det viser sig i dit liv, så ER det nemmere "sammen med nogen". Indercirklen er nogen!

Og så er vi tilbage ved at Indercirklen er lidt som et fitness-center - Der hvor du kan træne sammen med andre, udvikle dig sammen med andre og udfordre dig selv - sammen med andre. Det gælder uanset hvor på skalaen du er. Er du i akut krise med noget der fylder virkeligt meget lige nu? Er du "bare" kommet ud af form og har brug for at tage dig lidt mere sammen og komme tilbage på sporet? Eller er du i god form, det meste spiller - men du vil gerne endnu videre fra "god form" til "fantastisk form" fordi "OK" ikke er godt nok.

Du kan være med hvis du VIL. Det starter her:

Tilmelding - launch

Det får du i Indercirklen

Det med småt

Scroll to Top