L2 Fra Konflikt til Styrke Workshop

Level-2 - Fra konflikt til styrke - lær at bryde ud af dramaet og skabe de relationer du ønsker!

Er du træt af at spilde din tid og energi på at være fanget i destruktive mønstre af skyld, skam, vrede og offermentalitet? Vil du gerne lære at håndtere konflikter på en mere konstruktiv og ansvarlig måde? Vil du tage dit mandearbejde og din personlige proces til et nyt niveau og skabe mere glæde, frihed og mening i dit liv?

I denne workshop vil du blive introduceret til to kraftfulde modeller, som hjælper dig at forstå og overvinde de typiske roller, som vi indtager i konfliktsituationer: Konflikttrekanten og Styrketrekanten.

Konflikttrekanten, som blev udviklet af psykologen Stephen Karpman, beskriver de tre negative roller, som vi skifter imellem, når vi er i drama: Offer, Forfølger og Redder. Disse roller er baseret på frygt, skyld og magtesløshed, og de forhindrer os i at have sunde relationer, at komme videre med vores udfordringer og nå vores mål.

Styrketrekanten, som blev foreslået af forfatteren David Emerald, er den positive modpol til konflikttrekanten. Den beskriver de tre konstruktive roller, som vi kan vælge at indtage, når vi er i konflikt: Skaber, Udfordrer og Coach. Disse roller er baseret på kærlighed, ansvar og handlekraft, og de hjælper os med at skabe de resultater og relationer, som vi ønsker.

Workshoppen varer en hel aften og består af en blanding af teori, øvelser, dialog og refleksion. Du vil få mulighed for at dele dine erfaringer og udfordringer med andre mænd, som er på samme rejse som dig. Du vil også få konkrete værktøjer og tips, som du kan bruge i din hverdag. Og ikke mindst vil du som har taget Mandekursus.dk’s Mandegruppe-forløb genkende rammerne.

Hvis du er klar til at tage skridtet fra konflikt til styrke, så tilmeld dig workshoppen i dag. Det er en investering i dig selv og din fremtid. Du fortjener det!

I denne workshop vil du lære, hvordan du kan

 • Genkende, din(e) rolle(r) i konflikttrekanten, og hvordan du kan bryde ud af den
 • Skifte fra at være et offer til at være en skaber, som tager ansvar for sit eget liv
 • Skifte fra at være en forfølger til at være en udfordrer, som støtter andre i deres vækst
 • Skifte fra at være en redder til at være en coach, som lytter og stiller spørgsmål
 • Få mere selvværd, selvtillid og selvrespekt som mand

Medbring:

 • Vandflaske
 • Notesbog og noget at skrive med

Pris:

 • 750,- Hvis du ikke har deltaget tidligere på Mandekursus.dk
 • 500,- / 1 klip på klippekort for Level-2 deltagere
 • Tilmelding er bindende og prisen refunderes ikke – men du kan lade en anden mand deltage i dit sted.
 • Hvis workshoppen mod forventning aflyses tilbagebetales det fulde beløb naturligvis

Tid:

 • Kl. 18 – ca. 22
 • Se næste workshop  i kalenderen

Angiv hvilket kursus du tilmelder dig
Skriv hold nummer / retreat / årstal i næste felt
Skriv hvilken Mandegruppe / DeepDive eller andet, du har deltaget i. Hvis vi ikke kender dig fra tidligere Mandegrupper eller retreats, så kontakt os på m@mandekursus.dk så vi kan afklare og afstemme forventninger
Aftenkursus = ét klip Kortere dagskursus = 2 klip Længere dagskursus = 3 klip Hvis du ikke har klip nok faktureres resten forholdsmæssigt til normal kursuspris HUSK CVR-nummer nedenfor hvis du betaler som firmakunde Skriv navnene i kommentarfeltet hvis du tilmelder dig sammen med andre
Skriv CVR-nummer ved firma-faktura - så tillægges moms
Fx. vedr. medicin, allergier, fysiske begrænsninger HUSK Navne og emailadresse på øvrige deltagere, hvis i er flere, der tilmelder jer sammen

 

Scroll to Top