Er du jaloux – med Manu Sareen

Jeg er med i en times radio på P1 i Manus Manege

Jalousifølelsen kan dominere et menneskes liv. Det er en skamfuld følelse, der kan have ødelæggende konsekvenser for netop den værdifulde relation, den jaloux prøver at forsvare og beskytte. Men Manu Sareen er nysgerrig på, om der for eksempel også findes en “sund” jalousi. Jalousien taler vi sjældent om og det er svært at indrømme, når vi føler den. Alligevel har alle vel mærket et større eller mindre stik af jalousi på et eller andet tidspunkt. Men er der nogen mennesker der rammes hårdt af jalousi, mens andre går fri? Er der forskel på mænds- og kvinders jalousi og måden de håndterer de svære følelser. Kan man bruge jalousi aktivt i et forhold, for at manipulere den anden? Manu har inviteret gæster i studiet, så han kan hjælpe os med svarene på de spørgsmål. Lyt med på dr.dk

Scroll to Top