Om mændene bag Mandekursus.dk

Den faste kerne består af:

| Asbjørn Andreasen | Benjamin Uhlemann | Casper Fabrin | Eli Buren | Erik Sassersen Møller | Falcon Kise | Gustav Högfeldt |  Jacob Norling | Karl-Otto Sandvik | Kent Søndergaard | Morten Rosenvold Villadsen | Pasquale Paladino | Tomas Friis | Tommy Perle Aabye |  

 

Asbjørn Andreasen (1968)

Kaos-pilot, Pædagog-studerende, Klatrer, Mandegruppeleder

Asbjørn har arbejdet med marginaliserede børn og unge i +20 år – på skoler, institutioner og i naturen – de sidste 15 år i ungdomspsykiatrien – og blandt andet brugt klatring i dette arbejde. Asbjørn har stiftet “Juniorklatring” i Århus og har trænet børn og unge i klatring i 17 år. Mange år medlem af Dansk Klatreforbunds Juniorudvalg under DIF. Og som led i dette arbejde har bl.a. startet Danmarks Junior Landshold op.

Asbjørn har deltaget i Dr. Arne Rubinstein og The Rite of Passage Institute Leadership Training i Rite of Passage. Uddannet KaosPilot 1995 Og er under uddannelse til pædagog på VIA University, Århus.
Asbjørn leder mandegrupperne i Århus sammen med Tomas – og faciliterer Rituelle Overgange for børn deres og fædre.

Benjamin Uhlemann (1990)

Kæreste – Far – Pædagog – Bygningskonstruktør

Benjamin bor i Charlottenlund med kæresten Sarah og deres datter Sophia. Benjamin har tidligere arbejdet som pædagog, og arbejdet med voksne med varigt nedsat funktionsevne, psykiatriske og/eller sociale problemstillinger og socialt udsatte gadebørn i Asien. Benjamin er ved at afslutte sin uddannelse som bygningskonstruktør, passionen er at skabe – og i fremtiden selv bo i –  bæredygtige bofællesskaber bygget af organiske, åndbare og miljøvenlige byggematerialer. Benjamin deltog selv i MG 33 og har siden set vigtigheden i at mænd og kvinder, hver for sig, samles i et åbent, autentisk og healende rum, hvor der er plads til at dele både udfordringer, længsler og glæder i livet. Benjamin drømmer om selv at deltage og skabe maskuline fællesskaber, som har en større forbindelse til fællesskabet, naturen og ritualer. Benjamin assisterer på mandegrupperne i København

Eli Buren (1973)

Eli Buren 2016Workshop-leder

Eli has been dedicated to the evolution of awareness since 1998, with specific trainings in yogic embodiment, spiritual practices, meditation, somatic studies and how these disciplines can be lived in a down to earth manner.  Eli has studied with a wide spectrum of teachers, including a six year engagement serving as one of David Deida’s teaching assistants. Currently Eli holds a private practice in San Francisco and leads workshops throughout America and Europe. He is gifted at guiding students into a deeper understanding of spirit, authenticity, and true presence, teaching how to live that with integrity through the body.

Eli leads the annual 4 Days Men’s Retreat.

Erik Sassersen Møller (1961)

Proceskonsulent / facilitator, certificeret systemisk coach, uddannet konfliktcoach, assistent på Mandegrupperne

Erik er HR-/udviklingskonsulent i det offentlige og arbejder til daglig med “alt med relationer på arbejdspladser”: Psykisk arbejdsmiljø, konflikthåndtering, ledelsessparring, stresshåndtering og procesfacilitering. Han har desuden sit eget firma www.sassersen.dk / www.sassersen-coaching.dk  Erik har arbejdet med sin egen udvikling gennem hele voksenlivet. Senest i MG28, som stadig giver næring og maskulint modspil, og i mentorforløbet hos Ole Vadum Dahl i ID Academy.

Erik har mistet et barn, skrevet en bog om det og har undervist i mange år omkring børn i sorg. Han er også forfatter til en bog om procesfacilitering. Erik assisterer på mandegrupperne i København.

Falcon Kise (1971)

Coach, Team-coach, facilitator, workshop-leder, Mandegruppeleder og -mentor

En af Falcons store passioner er at skabe en sundere maskulin verden og udvide mænds kendskab til deres dybe kropslige visdom. Falcon drømmer om at skabe nye former for stammefællesskab, nye modeller for social bevidsthed og nye spirituelle programmer for individuel væren, og at bygge et samfund hvor mænd kan være mænd og kvinder kan være kvinder. Falcon har mangeårig erfaring som team leader i IT-branchen med fokus på persondynamik og procesoptimering. Han har flere coachinguddannelser bag sig, og har modtaget mange års undervisning i forskellige former for tantrisk livsfilosofi. Falcon assisterer Deep Dive og på mandegrupperne – og følger Mandegrupperne som Mentor efter de har afsluttet forløbet. Falcon faciliterer også externe mandegrupper.

Jacob Norling (1975)

Arkitekt maa og entreprenør

Jacob er drevet af at skabe og bygge. Professionelt beskæftiger han sig med at tegne og bygge boliger for kunder og i eget regi. Ved siden af dette har Jacob igennem mange år interesseret sig for hvordan vores ego’er skabes og styrer os igennem livet – og for de steder hvor vi spænder ben for os selv, for at blive de mænd vi ønsker at være. Jacob deltog i MG17 i 2014 og har siden da blandt andet dykket ned i vores tidlige prægninger som børn, i arbejde med skygger, konflikthåndtering og seksuel polaritet, ligesom han fortsat er aktiv i sin egen Mandegruppe. Senest har han engageret sig i overgangsritualer, så han kan være med til skabe og bygge gode drenge om til sunde, maskuline mænd. Jacob assisterer på mandegrupperne i København.

Karl-Otto Sandvik (1962)

karl-ottoCoach, foredragsholder, Mandegruppeleder, Facilitator på kurser 

Mangeårig erfaring indenfor coaching og rådgivning af mænd med skilsmisse og parforholdsproblematikker, stress, konflikter, mm. Stor erfaring i at coache mænd til større balance og sammenhængskraft mellem karriereambitioner og familieliv.

Specialist på afdækning af kerneværdier og strukturerede coaching forløb for at udvikle og styrke den enkelte mands autentisk maskuline identitet. Karl-Otto har arbejdet frivillig i flere år som rådgiver og coach i Mandecentret  i Aalborg og er nu bestyrelsesmedlem i Mandecentret.

Karl-Otto leder mandegrupper i Ålborg, er Assistant Coach på Reclaim your Inner Throne og assisterer på Deep Dive.

Kent Søndergaard (1966)

Kent bor i Dragør. Far til to store drenge, der er godt begyndt på rejsen henimod at blive unge mænd. Han har som deltager udforsket de fleste af de kurser Mandekursus.dk tilbyder. Aktivt medlem af Mandegruppe 34.

Kent skaber tryghed, ro og balance, fremfor alt så lytter han. Er nysgerrig på de kvaliteter, styrker og evner den enkelte mand besidder. Glæder sig når mænd udvikler evnen til at se sig selv udefra, og lave analysen fra den position. Har mange års solid projektledelseserfaring fra store infrastruktur projekter i Danmark, hvor fokus altid er at skabe det gode konstruktive samarbejde. Kent har siden sin ungdom arbejdet med sin egen personlige udvikling, og er kommet dertil, hvor han nu glæder sig over at se andre mænd udvikle sig. Senest, som far til store drenge, er der opstået en interesse for overgangsritualer – ”Rite of passage”.

Kent assisterer på mandegrupperne i København.

Morten Rosenvold Villadsen (1980)

morten-front-shFridykker og undervandsjæger. Foredragsholder, forfatter, atlet og personlig træner og workshop-leder

Morten kan holde vejret i mere end 7 minutter og har dykket til 80 meters dybde på en enkelt vejrtrækning. Morten er forfatter til ‘Hold Vejret – en bog om fridykning’ og flere gange danmarksmester og rekordholder i fridykning og undervandsjagt. Morten er uddannet AIDA fridykkerinstruktør i 2008 og har undervist flere hundrede i at holde vejret og fridykke dybt, langt og længe.

Mortens tilgang til vejrtrækning og vejrhold er jordnær og direkte. Der er fokus på at du selv skal finde din vej, men at du ikke kommer udenom at arbejde benhårdt med din motivation, selvdisciplin og få udryddet de dårlige undskyldninger. Samtidig er der også fokus på de konkrete vejrtrækningsteknikker, som fridykkere bruger og aktiviteten hviler altid på et fundament på af fysisk og anatomisk viden.

Morten leder “Hold Vejret, Mand!” assisteret af Tomas.

Pasquale Paladino (1987)

Mastercoach, Enneagram practitioner, Dating- og Parforholdscoach, foredragsholder

Pasquale’s kæphæste er maskulinitet, polaritet, tiltrækning og relationer. Alt dette arbejder han med til dagligt som dating- og parforholdscoach, hvor han hjælper mænd med at få mindset, kompetencer og viden til at få drømmekvinden og til at vedligeholde kærligheden og polariteten senere hen i parforholdet.

Med mange års erfaring indenfor personlig udvikling bag sig, har han selv gået vejen og hjælper nu mænd med at stå stærkere i livet og finde ind til sin sande kerne. Pasquale har været med til at facilitere coach uddannelser i både Århus og København og brænder for at inspirere, støtte og skabe rammer for udvikling.

Pasquale assisterer på mandegrupperne i Århus.

Tomas Friis (1964)

jesus2Mandeterapeut, Parterapeut, Coach, Foredragsholder, leder kurser, retreats og mandegrupper. Bagmand på mandekursus.dk

Tomas har i 15 år  faciliteret mandegrupper, holdt workshops, retreats og kurser, bl.a. “Få nosserne tilbage”, “Giv dit liv retning mand”, haft Bubber i gruppeterapi på TV og med på kursus i skoven – og selv været på Vision Quest.

Tomas har  studeret / trænet med / ladet sig inspirere af blandt andre Alex Vartman, Brad Blanton, Carl-Mar Møller, David Deida, Eli Buren, Ole Vadum Dahl, Robert Glover og Robert Moore.

Tomas har praksis med individuelle og par-klienter i Hillerød, Holbæk, København og Århus. Holder foredrag og kurser i hele landet og debatterer om især om mænd, parforhold, kønsroller, seksuel polaritet – og om kunsten at blive ærlig.

Tomas leder mandegrupperne og Deep Dive og de øvrige kurser og retreats sammen med Falcon, 

Tommy Perle Aabye (1978)

Shadow Facilitator, event koordinator og miljøplanlægger

Tommy har en baggrund som aktivist indenfor miljø- og kulturfællesskaber samt en kandidat i miljøplanlægning. Med en drøm om bæredygtighed, selvforsyning og samarbejde vil Tommy skabe nye samfund på landet. Naturen, skyggen, polaritet og community er hjørnesten i selvudvikling hos Tommy. Hans store passion er at skabe maskuline fællesskaber, der støtter ærlighed og fuld åbenhed, uden fordomme. Tommy deltog selv på MG 30 – og assisterer på mandegrupperne i København.

Kontakt Tomas på m@mandekursus.dk eller 4031 4014 hvis du vil vide mere om – eller være med på – mandekursus.dk

Scroll til toppen