Om mændene bag Mandekursus.dk

Den faste kerne består af:

| Anders Gideon | Asbjørn Andreasen | Benjamin Uhlemann | Eli Buren | Falcon Kise | Gustav Högfeldt | Jacob Norling | Jeppe Ring-Laursen | Kent Søndergaard |  Max Strunck | Søren Nilausen | Tobias Andersen | Tomas Friis | 

Tomas Friis(1964)

jesus2Mandeterapeut, Parterapeut, Coach, Foredragsholder, leder kurser, retreats og mandegrupper. Bagmand på mandekursus.dk

Mobil 4031 4014
Mail: m@mandekursus.dk

Tomas har i 15 år  faciliteret mandegrupper, holdt workshops, retreats og kurser, bl.a. "Få nosserne tilbage", "Giv dit liv retning mand", haft Bubber i gruppeterapi på TV og med på kursus i skoven - og selv været på Vision Quest.

Tomas har  studeret / trænet med / ladet sig inspirere af blandt andre Alex Vartman, Brad Blanton, Carl-Mar Møller, David Deida, Eli Buren, Ole Vadum Dahl, Robert Glover og Robert Moore.

Tomas har praksis med individuelle og par-klienter i Hillerød, Holbæk, København og Århus. Holder foredrag og kurser i hele landet og debatterer om især om mænd, parforhold, kønsroller, seksuel polaritet - og om kunsten at blive ærlig.

Tomas leder mandegrupperne og Deep Dive og de øvrige kurser og retreats sammen med Falcon,

Kontakt Tomas på m@mandekursus.dk eller 4031 4014 hvis du vil vide mere om - eller være med på - mandekursus.dk

Falcon Kise (1971)

Coach, Team-coach, facilitator, workshop-leder, Mandegruppeleder og -mentor

Mobil: 5331 3527
Mail: falcon@mandekursus.dk

En af Falcons store passioner er at skabe en sundere maskulin verden og udvide mænds kendskab til deres dybe kropslige visdom.

Falcon drømmer om at skabe nye former for stammefællesskab, nye modeller for social bevidsthed og nye spirituelle programmer for individuel væren, og at bygge et samfund hvor mænd kan være mænd og kvinder kan være kvinder.

Falcon har mangeårig erfaring som team leader i IT-branchen med fokus på persondynamik og procesoptimering. Han har flere coachinguddannelser bag sig, og har modtaget mange års undervisning i forskellige former for tantrisk livsfilosofi.

Falcon leder Deep Dive og Mandegrupperne sammen med Tomas - og følger Mandegrupperne som Mentor efter de har afsluttet forløbet. Falcon har det primære ansvar for assistent-holdet.

Eli Buren (1973)

Eli Buren 2016Workshop-leder

Mail: engage@eliburen.com

Eli has been dedicated to the evolution of awareness since 1998, with specific trainings in yogic embodiment, spiritual practices, meditation, somatic studies and how these disciplines can be lived in a down to earth manner.  Eli has studied with a wide spectrum of teachers, including a six year engagement serving as one of David Deida's teaching assistants. Currently Eli holds a private practice in San Francisco and leads workshops throughout America and Europe. He is gifted at guiding students into a deeper understanding of spirit, authenticity, and true presence, teaching how to live that with integrity through the body.

Eli leads the annual 4 Days Men's Retreat.

Gustav Högfeldt (1982)

Psykomotorisk terapeut, Mandegruppeleder og facilitator på kurser

Gustav er psykomotorisk terapeut og arbejder til dagligt med behandling og fysisk træning af asylansøgere i kriminalforsorgen. Ved siden af arbejdet i kriminalforsorgen faciliteter han workshops for mænd hvor fokus er på at bruge kroppen som indgang til mandens iboende ressourcer. Dette fokus er en forlængelse af Gustavs egen livsrejse hvor kroppen har været platform for at skabe ”alignment” mellem indre længsel og ydre handlinger. Kraft, udtryk og leg er vigtige dele af hans undervisning og kurser. Gustav har mange års erfaring med og træning i krops- og oplevelsesorienteret terapeutisk arbejde.

Gustav leder “VIS Din vrede” workshoppen og Mandegrupperne sammen med Tomas og Falcon og assisterer på Deep Dive.

Udover Mandegruppelederne er Mandekursus.dk også et hold af frivillige Mandegruppe-assistenter og -instruktører. Det er mænd der selv har gået vejen og nu går den igen - sammen med de nye mandegruppemænd. For at give den gave de selv har fået videre til de nye mænd. For at fordybe deres egen proces. Og for at tage den energi, nye værktøjer og mere intensitet med tilbage til deres egne mandegrupper - så de "gamle" Mandegrupper bliver stadig stærkere.

Assistent-rollen er Danmarks eneste mesterlære i at køre og lede Mandegrupper.

Anders Gideon (1978)

Far, biolog, nørd

Anders bor på Nørrebro med sin teeanagedatter. Han arbejder med facilitering, formidling og netværk. Han er også projektleder og nørd.

Anders er nysgerrig og videbegærlig og drives af at skabe og facilitere samarbejder og udvikling. Han formidler skarpt, skaber lyttende og opmærksomme rum og ser ofte de små detaljer, der ikke vil frem. Anders drømmer om mere og stærkere fællesskab mellem mænd - mænd, der sammen udvikler sig mod at være de mænd de i virkeligheden gerne vil være. Med mange års erfaring med personlig udvikling er det en rejse han selv stadig er på, blandt andet som aktivt og drivende medlem af Mandegruppe 38. Pt arbejder han med den måde han indgår i relationer på, med henblik på at kunne sætte sig selv endnu mere fri.

Anders assisterer på mandegrupperne i København.

Asbjørn Andreasen (1968)

Kaos-pilot, Pædagog-studerende, Klatrer, Mandegruppeleder

Asbjørn har arbejdet med marginaliserede børn og unge i +20 år - på skoler, institutioner og i naturen - de sidste 15 år i ungdomspsykiatrien - og blandt andet brugt klatring i dette arbejde. Asbjørn har stiftet "Juniorklatring" i Århus og har trænet børn og unge i klatring i 17 år. Mange år medlem af Dansk Klatreforbunds Juniorudvalg under DIF. Og som led i dette arbejde har bl.a. startet Danmarks Junior Landshold op.

Asbjørn har deltaget i Dr. Arne Rubinstein og The Rite of Passage Institute Leadership Training i Rite of Passage. Uddannet KaosPilot 1995 Og er uddannet pædagog på VIA University, Århus.
Asbjørn faciliterer Rituelle Overgange for børn deres og fædre.

Benjamin Uhlemann (1990)

Kæreste - Far - Pædagog - Bygningskonstruktør

Benjamin bor i Charlottenlund med kæresten Sarah og deres datter Sophia. Benjamin har tidligere arbejdet som pædagog, og arbejdet med voksne med varigt nedsat funktionsevne, psykiatriske og/eller sociale problemstillinger og socialt udsatte gadebørn i Asien. Benjamin er ved at afslutte sin uddannelse som bygningskonstruktør, passionen er at skabe - og i fremtiden selv bo i -  bæredygtige bofællesskaber bygget af organiske, åndbare og miljøvenlige byggematerialer. Benjamin deltog selv i MG 33 og har siden set vigtigheden i at mænd og kvinder, hver for sig, samles i et åbent, autentisk og healende rum, hvor der er plads til at dele både udfordringer, længsler og glæder i livet. Benjamin drømmer om selv at deltage og skabe maskuline fællesskaber, som har en større forbindelse til fællesskabet, naturen og ritualer. Benjamin assisterer på mandegrupperne i København

Jacob Norling (1975)

Arkitekt maa og entreprenør

Jacob er drevet af at skabe og bygge. Professionelt beskæftiger han sig med at tegne og bygge boliger for kunder og i eget regi. Ved siden af dette har Jacob igennem mange år interesseret sig for hvordan vores ego’er skabes og styrer os igennem livet - og for de steder hvor vi spænder ben for os selv, for at blive de mænd vi ønsker at være. Jacob deltog i MG17 i 2014 og har siden da blandt andet dykket ned i vores tidlige prægninger som børn, i arbejde med skygger, konflikthåndtering og seksuel polaritet, ligesom han fortsat er aktiv i sin egen Mandegruppe. Senest har han engageret sig i overgangsritualer, så han kan være med til skabe og bygge gode drenge om til sunde, maskuline mænd.

Jacob assisterer på Mandegrupperne i København og er mentor for de nystartede Mandegrupper efter tre-måneders forløbet..

Jeppe Ring Laursen (1978)

Kæreste, Bonusfar, Agil coach, Scrum Master.

Jeppe forsøger altid at forbedre, optimere, se fremad – og er de senere år blevet opmærksom på, hvor vigtigt det er også at se indad, dvæle ved og fejre. I det daglige faciliterer og coacher han mennesker til at levere som team, for sig selv arbejder han med det uperfekte, accept, livsmål og selv-glæde.
Jeppe har en længere personlig rejse bag sig – og bliver ved med at forundres og glædes over nye (selv)indsigter, praksisser og dialoger – det ligger primært i opmærksomheden vendt mod eget hoved og egen krop, og hvordan balancen i det afstedkommer bedre ro, større integritet og ild i livet.
Jeppe assisterer på mandegrupperne i Aarhus

Kent Søndergaard (1966)

Kent bor i Dragør. Far til to store drenge, der er godt begyndt på rejsen henimod at blive unge mænd. Han har som deltager udforsket de fleste af de kurser Mandekursus.dk tilbyder. Aktivt medlem af Mandegruppe 34.

Kent skaber tryghed, ro og balance, fremfor alt så lytter han. Er nysgerrig på de kvaliteter, styrker og evner den enkelte mand besidder. Glæder sig når mænd udvikler evnen til at se sig selv udefra, og lave analysen fra den position. Har mange års solid projektledelseserfaring fra store infrastruktur projekter i Danmark, hvor fokus altid er at skabe det gode konstruktive samarbejde. Kent har siden sin ungdom arbejdet med sin egen personlige udvikling, og er kommet dertil, hvor han nu glæder sig over at se andre mænd udvikle sig. Senest, som far til store drenge, er der opstået en interesse for overgangsritualer – ”Rite of passage”.

Kent assisterer på mandegrupperne i København.

Max Strunck (1975)

Max bor i Malmø og er far til en dreng og en pige. Han har igennem de sidste 20 år arbejdet med specialiseret problemløsning inden for udvikling af digitale kortprodukter fra billeder. Han har interesse for at finde og se sammenhænge mellem teori og praksis, både i sit arbejde og i mandearbejdet. Og er aktivt medlem i mandegruppe 36.

Max har arbejdet med personlig udvikling de sidste 10 år, siden han lagde mærke til at ægteskabet vaklede. I den proces har han deltaget i Vipassana meditationsretreat, spirituel uddannelse og praksis, diverse kortere tantriske workshops, samt dykket dybt ned i, hvad der skaber og vedligeholder attraktion og sexuel polaritet mellem kønnene. Arbejder med traumer og deres påvirkning af adfærd og hvorledes disse påvirker især skyggesiderne.

Max assisterer på mandegrupperne i København og er mentor for de nystartede Mandegrupper efter tre-måneders forløbet..

Søren Nilausen (1969)

MBA, Psykoterapeut-studerende

Søren er drevet af nysgerrighed på sig selv, egen udvikling og mænds trivsel i det moderne samfund. Professionelt beskæftiger han sig med porteføljestyring og effektivisering og har sideløbende gennem mere end 10 år taget livtag med sig selv og sine skygger for at opleve mere frihed, mere styrke, mere kærlighed, mere ærlighed, dybere relationer og bedre sex. Kilder- og inspiration til udvikling for Søren er bl.a. mandegruppeforløb, Eli Buren 4 days Mens Retreat, tantriske retreats, egen praksis og tantramassør uddannelse. Søren bor sammen med sin forlovede Mette og er på den måde også far til Simone samt har 2 voksne døtre fra tidligere ægteskab.

Søren assisterer på mandegrupperne i København

Tobias Andersen (1991) 

Professionelt arbejder Tobias med controlling og procesoptimering i ejendomsbranchen. Han brænder han især for forandringsledelse og optimering af processer og teams.

Han ånder for hans arbejde med mænd og mandegrupper; for at se mænd vokse og hjælpe dem til at stå stærkere i sig selv. Det er en mulighed for give noget af hans egen erfaring videre til nye mænd og samtidigt en evig invitation til at reflektere over og fastholdelse hans egen udvikling som mand. Tobias er aktivt medlem af mandegruppe 34.

Tobias er særligt interesseret i hvordan åndedrætsarbejde og meditation kan hjælpe mænd til indsigt og grounding. Privat danner han par med Sabina og er far til 2 piger. Tobias assisterer på mandegrupperne i København og er mentor for de nystartede Mandegrupper efter tre-måneders forløbet.

Scroll to Top