En deltagers oplevelse …

En af deltagerne skriver sådan her om sin oplevelse med Åndedrætsworkshoppen

Jeg var i fredags på en åndedrætsworkshop hos Tomas Friis. Det var en fantastisk indre rejse som virkelig fik mig til at mærke og opleve min krop på en ny måde. Jeg oplevede at jeg kunne mærke forskellige dele af min krop på helt nye og intense måder, nogle dele føltes blokerede, at jeg ikke kunne komme igennem, andre dele føltes super sensitive. Jeg oplevede at blokeringer blev brudt ned og jeg fik åbnet nye døre i mit sind og min krop. Lige bagefter følte jeg en stor ro og afslappethed i kroppen. I dag, nogle dage efter, føler jeg at jeg er mere i kontakt med mig selv og min krop. Det var bestemt ikke sidste gang jeg prøver det. Jeg ser det som et spændende værktøj til selvudvikling og komme i kontakt mellem krop og sind.

Jeg ved at det er meget forskelligt hvad man får ud af en åndedrætsworkshop, jeg tænker at det handler om hvad man kommer med i bagagen, hvad der bliver løsnet op for – eller hvad man har brug for. Det kan varmt anbefales for alle som interesserer sig for selvudvikling og heling af traumer.

Tomas er en dygtig facilitator og han havde en fantastisk playliste der virkelig skabte rummet , stemningen og energien til arbejdet med åndedrættet.

Lars, 50 år

 

Scroll to Top